Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

در این نقد که در سایت فرانسوی «.avoir-alire» منتشر شده آمده است: «برادران محمودی با این اثر هنری جدید مکاشفه‌ خود درباره‌ زندگی روزمره‌ مهاجران افغانستانی در ایران را دنبال می‌کنند. روایتی از مسئله‌ مرگ و زندگی‌ای که یک فرد در این فیلم، به نویسندگی و کارگردانی جمشید محمودی و تهیه‌کنندگی نوید محمودی، با آن مواجه می‌شود، پرتره‌ای باظرافت و در عین حال بی‌رحمانه از سرگذشت این مهاجران ترسیم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زندگی عظیم و فاروق در واقع زیر بار گذشته (میراث فرهنگی و خانوادگی) و امید به آینده‌ای بهتر (بین یک رؤیای اروپایی و یا تطبیق در سیستم ایرانی) دو پاره شده است؛ گذشته و آینده‌ای که در یک بستر بورکراتیک و اداری آشکارا به گروگان گرفته شده است. در مواجهه با موج تصاویر همیشگی و انبوه مهاجرانی که به اروپا سفر می‌کنند، اغلب داستان‌های پشت چهره‌های به نمایش درآمده در رسانه‌ها را فراموش می‌کنیم. داستان این آدم‌های اهل آفریقا یا کشورهای عرب الزاماً نه خبر از آینده‌ای می‌دهند که این زنان و مردان می‌خواهند برای خودشان و نزدیکانشان بسازند و نه به پل‌های گشته اشاره می‌کنند که آنها مجبور به خراب‌کردنشان شده‌اند.

در ادامه این نقد نیز آمده است: «جمشید محمودی در دومین فیلم بلند خود، یکی از همین داستان‌ها را تعریف می‌کند. مضامین مورد استفاده و سبک او در میزانسن (کاملاً چیده‌شده، بی‌زرق و برق با ته‌رنگ‌هایی از نئورئالیسم) این اثر را به فیلم قبلی‌اش «چند متر مکعب عشق» (۲۰۱۴) نزدیک می‌کند. «رونا مادر عظیم» چند پاره شدن خانواده‌ای را برایمان تعریف می‌کند که از جنگ گریخته و با دست‌اندازهای زندگی مواجه شده است. این فیلم که به عنوان نماینده سینمای افغانستان در نود و یکمین دوره‌ جوایز اسکار هم انتخاب شده بوده است، فیلم «رونا مادر عظیم» که با نام «شکستن همزمان بیست استخوان» در ایران شناخته می‌شود.

«رونا مادر عظیم» محصول مشترک ایران و افغانستان است که تاکنون در بیش از ۱۵ جشنواره بین‌المللی شرکت داشته و چند جایزه از جمله تقدیر ویژه جشنواره بوسان، بهترین فیلم از جشنواره وزول و … بدست آورده است.

محسن تنابنده، مجتبی پیرزاده، فرشته حسینی، فاطمه حسینی، فاطمه میرزایی، محیا رضایی، سعید چنگیزیان و علیرضا استادی در این فیلم نقش آفرینی کرده‌اند.

عوامل فیلم عبارتند از: جمشید محمودی (نویسنده و کارگردان)، نوید محمودی(تهیه کننده)، کوهیار کلاری(مدیر فیلمبرداری)، مهدی صالح کرمانی(صدابردار)، بهمن اردلان(صداگذار)، مهدی موسوی(طراح صحنه)، غزاله معتمد(طراح لباس)، سعید ملکان(طراح گریم)، سهند مهدی زاده(آهنگساز)، جمشید محمودی(تدوین)، روزبه سجادی حسینی(دستیار اول کارگردان و برنامه ریز)، فائزه گرکانی(منشی صحنه)، علیرضا باقربیگی(مدیر تولید)، فتاح ذی نوری(عکاس)، علیرضا قادری اقدم(جلوه‌های ویژه بصری)، بهزاد خورشیدی(طراح پوستر) و سپیده حیدرآبادی(روابط عمومی).

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ایران مرگ زنان مردان برق جنگ افغانستان افغانستان خانواده زنان زندگی روزمره مردان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۳۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در روستای دودهک دلیجان

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود محمودی گفت: در پی احتمال استفاده از دستگاه ماینر در یک واحد مسکونی در روستای دودهک دلیجان، ماموران انتظامی در منطقه حضور یافتند.

وی ادامه داد: پس از بازرسی هشت دستگاه ماینر (مبدل ارز دیجیتال) کشف شد که در این زمینه پرونده تشکیل و در مراجع قضایی در حال رسیدگی است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی افزود: جمع آوری ماینرهای غیرمجاز در دستور کار جدی قرار دارد و مردم در صورت مشاهده و آگاهی از فعالیت ماینرهای غیرمجاز می‌توانند مراتب را از طریق سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۲۱و سامانه تلفنی ۱۲۱ و یا ۰۹۰۱۸۰۷۱۸۰۰ اعلام کنند و ضمن رعایت سطح محرمانگی، از پاداش‌های مربوطه بهره‌مند شوند.

محمودی تاکید کرد: استفاده غیرمجاز از شبکه برق برای استخراج رمز ارزها باعث اختلال در تامین برق‌رسانی به مشترکان و خسارت به لوازم برقی می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: ۱۷ هزار دستگاه ماینر تاکنون در استان شناسایی و جمع آوری شده است که بار مصرفی آنها معادل ۴۸ مگاوات به میزان پنج درصد پیک بار مصرفی و معادل برق مصرفی سه شهر تفرش، آشتیان و کمیجان بوده است

کد خبر 6093119

دیگر خبرها

  • مهدی نصیری، جزئیات زندگی خصوصی محسن مخملباف و مادرش را منتشر کرد که خلاف اخلاق بود /او به سیدمحمد خاتمی توهین و بی ادبی می کرد
  • پاریس برای المپیک 2024 به یک دژ نظامی تبدیل می‌شود!
  • بسته شدن حریم هوایی پاریس در افتتاحیه المپیک
  • آشپز‌های فرانسوی در خدمت ورزشکاران المپیک!
  • مرگ خاموش تخت جمشید و بیستون
  • کشف ۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در روستای دودهک دلیجان
  • مرگ خاموش تخت‌جمشید و بیستون
  • امیر جدیدی بازیگر فیلم فرانسوی شد
  • عملیات آبرسانی به ۶ روستای درمیان آغاز شد
  • امدادرسانی به ۶۲۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۱۳ استان